Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The House (2017), Online Subtitrat

The House (2017), Online Subtitrat

The House (original title)    30 June 2017 (USA)

R 1h 28min ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5,6
IMDB: 5,6/10 2.632 votes

,

, ,

n/a

USA

Raportează eroarea

The House – Operaţiunea Cazinoul 2017, film online HD subtitrat în Română

După ce au pierdut bursa şcolară a fiicei lor, doi soţi pe nume Scott (Will Ferrell) şi Kate (Amy Poehler) se unesc împreună cu vecinul lor și bun prieten al lui Scott, Frank Theodorakis (Jason Mantzoukas), pentru a pune bazele unui cazinou ilegal ce va avea loc în beciul celor doi în speranța că vor reuși să adune suficienți bani pentru a plăti taxele școlare ale fiicei lor. Într-o zi, într-un acces de supărare, Scott îi taie accidental degetul unuia dintre pariori pe care-l suspectează că numără cărțile.

Acest incident nefericit îi atrage lui Scott porecla de „Măcelar” și face întregul oraș să se teamă de familia sa, lucru care fără să-și dea seama îi crește foarte mult profiturile. Aflați la doar câteva mii de dolari distanță de suma propusă, aceea de 500.000 de dolari cât costă taxele școlare, ei sunt prinși de un consilier local pe nume Bob Schaeffer (Nick Kroll) și un ofițer de poliție (Rob Huebel) care le confiscă toți banii și le ordonă să închidă cazinoul.

Chiar și așa, ei sunt deciși să nu renunțe la ideea lor și refuză să închidă, continându-și activitățile ilegale, mutând totul în casa vecinului lor care, însă, este incendiată din temelii de către un mafiot care dă buzna peste ei (Jeremy Renner) și se răzbună pentru tăierea degetului pariorului anterior, el fiind un apropiat de-al său. Recunoscând față de fiica lor tot ce au făcut, Scott și Kate se unesc cu ea și cu ofițerul care i-a iertat data trecută pentru a fura banii de la mafiotul cu pricina.

Urmareste online filmul The House – Operatiunea ‘Cazinoul’ (2017), filme online HD subtitrat în Română

Tags:ComedieComedyFilme 2017Filme ComedieFilme dupa aniFilme HD RO, Filme În curând, Filme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

The House (2017), Online Subtitrat
The House (2017), Online Subtitrat
The House (2017), Online Subtitrat

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare