Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Other Man, Online Subtitrat

The Other Man, Online Subtitrat

The Other Man    17 September 2009

R 88 min DramăDramaticFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMisterMystery

5.5
IMDB: 5.5/10 9,724 votes

, , , ,

UK

Raportează eroarea

The Other Man 2008 (Celălalt Bărbat), film online HD subtitrat în Română

În Cambridge, Lisa (Laura Linney) este o creatoare de pantofi căsătorită de 25 de ani cu Peter (Liam Neeson), director al unei firme de software. Cei doi au o fiică pe nume Abigail (Romola Garai). Lisa călătoreşte deseori la Milano pentru a face afaceri cu o companie denumită Gianni & Gianni. După ce Lisa moare, Peter se străduieşte să scape de lucrurile acesteia într-o tentativă de-a îşi vedea de viaţă în continuare şi a nu mai avea lucruri de-ale ei care să-i amintească de ea la tot pasul.

Abigail ia unul dintre pantofii mamei sale şi găseşte acolo o un bileţel pe care ar fi trebuit să îl găsească Peter. Pe bilet este scris doar „Lacul Como”. Curând după aceea, Peter găseşte un mesaj straniu pe telefonul ei de la un bărbat care pretinde că vrea doar să-i audă vocea Lisei. Acest lucru produce confuzie şi tensiune în mintea lui Peter gândindu-se că aceasta ar fi putut să aibă o aventură. Când îi verifică email-urile, Peter găseşte câteva mesaje similare de la un anume „Ralph”.

Mai mult decât atât, el descoperă în calculatorul acesteia şi un folder denumit „Love”, însă acesta este protejat prin parolă. Suspiciunea lui cum că aceasta ar fi avut o aventură îi este accentuată tot mai tare şi că amantul ei îi trimite mesaje acum. El încearcă să deschidă folderul respectiv introducând parole la plesneală, dar fără succes. Peter îl acuză apoi pe un coleg de serviciu al Lisei pe care îl cheamă Ralph cum că el ar fi fost amantul acesteia, însă apoi începe să răspundă la email-uri pretinzând că este Lisa.

Urmăreşte online filmul The Other Man 2008 (Celălalt Bărbat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 2008Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

The Other Man, Online Subtitrat
The Other Man, Online Subtitrat
The Other Man, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare