Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

The Seventh Continent 1989, Online Subtitrat

The Seventh Continent 1989, Online Subtitrat

The Seventh Continent    14 Apr 1993

UNRATED 104 min DramăDramaticFilme 1989Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme PsihologiceFilme VechiPsihologice

7.8
IMDB: 7.8/10 9,085 votes

, , , , ,

2 wins.

Austria

Raportează eroarea

The Seventh Continent 1989 (Al şaptelea continent), film online HD subtitrat în Română

Filmul este împărţit în trei părţi, primele două, plasate în anii 1987 şi 1988, prezintă o zi din viaţa unei familii arătându-le activităţile de zi cu zi în cele mai mici detalii. Redă discomfortul lor referitor la rutina sterilă a societăţii moderne. Spre începutul fiecărei părţi, există o naraţiune a soţiei care citeşte o scrisoare pentru părinţii soţului ei prin care îi informează pe aceştia despre succesul lui la locul de muncă. Multe dintre aceleaşi activităţi sunt prezentate în ambele părţi.

Cea de-a treia parte, din anul 1989, începe cu familia plecând de la casa bunicilor după ce au petrecut o vreme acolo în vizită la ei. Soţul narează apoi o scrisoare şi îi informează pe aceştia că el şi soţia sa au renunţat la locurile de muncă şi au decis să „plece”. Ei îşi închid apoi conturile bancare, renunţă la locurile de muncă şi le spune funcţionarului faptul că vor emigra în Australia.

Mai apoi îşi vând maşina şi cumpără o varietate de unelte de tăiat. După aceea, el spune că a fost o decizie foarte dificilă de luat dacă să o ia cu ei şi pe Eva, însă au hotărât în cele din urmă să facă asta atunci când ea le-a spus că nu se teme. După aceea, întreaga familie se răsfaţă cu o cină luxuriantă şi distruge metodic toate bunurile pe care le au prin casă, însă într-o manieră oarecum automată şi lipsită de vlagă, iar apoi aruncă toţi banii pe care îi au în toaletă şi trag apa.

Urmărește online filmul The Seventh Continent 1989 (Al şaptelea continent), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags:  DramăDramaFilme 1989Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme PsihologiceFilme VechiPsihologice

The Seventh Continent 1989, Online Subtitrat
The Seventh Continent 1989, Online Subtitrat
The Seventh Continent 1989, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare