Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter (2017), Online Subtitrat

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter (2017), Online Subtitrat

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter    05 Jun 2017

N/A 106 min DramăDramaticFantasticFantasyFilm-NoirFilme 2017Filme Blu-Ray264Filme DramaFilme dupa aniFilme FantasticFilme GroazăFilme HDFilme HorrorFilme OnlineFilme pe netGroazăHorrorTrailer 2017-2018

7.6
IMDB: 7.6/10 46 votes

, , , , , , , ,

3 wins.

Romania

Raportează eroarea

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter – Vânatorul de Spirite (2017), Online Subtitrat

Filmul este un thriller misterios, unde descoperim povestea lui Louis Moudon (Armand Assante), un aspru vânător de vampir și Robert Landau (Lior Ashkenazi), jurnalist, care călătoresc într-un sat retras din Transilvania pentru a desluși misterul care înconjoară un eveniment straniu care s-a întâmplat recent în Castelul Zalesky.

The Wanderers este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume care, împreună cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecute în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show.

În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar.

Tags: DramăDramaFantasticFantasyFilm-NoirFilme 2017Filme Blu-Ray264Filme DramaFilme dupa aniFilme FantasticFilme GroazăFilme HDFilme HorrorFilme OnlineFilme pe mediarplGroazăHorrorTrailer 2017-2018

  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

1 Cometariu

  1. alex spune:

    cand apare, numai am rabdare!

Arhive

Filme asemănătoare