Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat

Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat

Thick as Thieves    10 April 2009 (Romania)

R 1h 44min ActionAcțiuneCrimăCrimeFilme 2009Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

6,0
IMDB: 6,0/10 30.315 votes

,

, ,

Fara premiu

USA | Germany

Raportează eroarea

Thick as Thieves 2009 (Hoți de onoare), film online HD subtitrat în Română

În New York City, hoţul veteran Keith Ripley (Morgan Freeman) îl recrutează pe tânărul escroc Gabriel Martin (Antonio Banderas) să-l ajute să realizeze o ultimă lovitură de amploare din cariera sa şi a putea să-şi plătească o datorie pe care o are la un mafiot rus ce i-a ucis partenerul anterior, Victor Korolenko, din cauza neachitării acesteia. Martin e destul de reticent faţă de Ripley, dar fina acestuia, Alexandra Korolenko (Radha Mitchell), care se întâmplă să fie şi fiica răposatului Victor, îl convinge să se implice.

Deşi e mulţumit că Alexandra l-a convins pe Martin să se alăture planului lor, lui Ripley nu îi convine faptul că aceştia devin din ce în ce mai apropiaţi. Ripley îi spune lui Martin care este planul său şi misiunea ce trebuie îndeplinită este aceea de-a fura dintr-un muzeu rus ce introduce în ţară o mulţime de comori ruseşti în mod ilegal şi îi mituieşte pe cei din Departamentul de Poliţie al New York-ului cu sume foarte mari de bani sau echipamente scumpe mascate ca donaţii.

Cei doi se infiltrează în muzeu pretinzând că sunt poliţişti pentru a putea să se apropie de seif şi să adune mai multe informaţii despre el pentru a-l sparge. Mafia rusă, condusă de Nicky Petrovitch (Rade Šerbedžija), devine din ce în ce mai nerăbdătoare cu Ripley şi o răpesc pe Alexandra pentru a-i şantaja să grăbească lucrurile şi să fure două ouă Fabergé care se află în muzeu, în caz contrar ei o vor ucide pe aceasta.

Urmăreşte online filmul Thick as Thieves 2009 (Hoți de onoare), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: ActionAcțiuneCrimăCrimeFilme 2009Filme ActiuneFilme CrimaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme vechiThriller

Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat
Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat
Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat
Thick as Thieves (2009), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare