Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Tous les Matins du Monde – Toate Dimineţile Lumii, Online Subtitrat

Tous les Matins du Monde – Toate Dimineţile Lumii, Online Subtitrat

Tous les matins du monde    18 Dec 1991

Not Rated 115 min DramăDramaticFilme 1991Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme noiFilme OnlineFilme pe netMusicMuzică

7.6
IMDB: 7.6/10 5,799 votes

, ,

, , , , , , , , ,

Nominated for 1 Golden Globe. Another 9 wins & 6 nominations.

France

Raportează eroarea

Tous les Matins du Monde 1991 (All the Mornings of the World – Toate Dimineţile Lumii), film online HD subtitrat în Română

Bătrânul compozitor Marin Marais (Gérard Depardieu) îşi aminteşte de fostul său maestru şi cântăreţ la vioară, Jansenistul Monsieur de Sainte-Colombe. După moartea soţiei sale, Sainte-Colombe se cufundă în muzica sa şi le ia pe fiicele sale în grijă, învăţându-le pe acestea să devină şi ele la rândul lor cântăreţe şi cântă cu ele într-un cor de instrumentişti pentru nobilii din zonă. Reputaţia lui ajunge până la Louis XIV, iar Regele trimite un reprezentant, Caignet, pentru a-i cere lui Sainte-Colombe să vină să cânte la castelul său.

Sainte-Colombe refuză cu blândeţe solicitarea de-a cânta la palat, la fel ca şi Abbe Mathieu. Simţindu-se ofensat de faptul că Sainte-Colombe a îndrăznit să îi refuze solicitarea, Regele cere se asigură că foarte puţini oameni se vor mai duce de acum înainte la concertele pe care le ţine Sainte-Colombe şi fiicele sale. Drept urmare, Sainte-Colombe se izolează într-o cabană din grădina lui unde încearcă să perfecţioneze arta cântatului la vioară şi se afundă în viziuni cu soţia sa decedată.

Ceva ani mai târziu, Marin Marais, în vârstă de 17 ani, îl vizitează pe Sainte-Colombe în încercarea de-a învăţa muzică de la cel mai bun în domeniu. După puţin timp, Sainte-Colombe nu vede niciun talent muzical în tânărul băiat şi îl alungă, refuzând să îl înveţe. Madeleine, fiica cea mare a lui Colombe, este foarte tristă de decizia tatălui ei deoarece ea se îndrăgostise de Marais şi şi-ar fi dorit ca acesta să rămână alături de ei. Cu toate acestea, ea hotărăşte să-l înveţe pe Marais tot ceea ce a prins ea de la tatăl ei şi îi permite să-l asculte pe ascuns pe tatăl ei când cântă.

Urmăreşte online filmul Tous les Matins du Monde 1991 (All the Mornings of the World – Toate Dimineţile Lumii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramăDramaFilme 1991Filme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme MuzicalFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarplMusicMuzică

Tous les Matins du Monde – Toate Dimineţile Lumii, Online Subtitrat
Tous les Matins du Monde – Toate Dimineţile Lumii, Online Subtitrat
Tous les Matins du Monde – Toate Dimineţile Lumii, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare