Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat

Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat

Trapped in Paradise    02 Dec 1994

PG-13 111 min AdventureAventuriChristmasComedieComedyCraciunFilme 1994Filme AventuraFilme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Vechi

5.9
IMDB: 5.9/10 10,657 votes

, , , , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Trapped in Paradise 1994 (Prizonieri în paradis), film online DVDRip, subtitrat în Română

În apropierea sărbătorilor de Crăciun, Bill Firpo (Nicolas Cage), un manager din New York, primeşte un „cadou” de Crăciun tare neplăcut. Fraţii lui, Dave (Jon Lovitz) şi Alvin (Dana Carvey), sunt eliberaţi condiţionat din închisoare mai devreme din cauza suprapopulării închisorii şi sunt plasaţi în grija lui Bill. Dave şi Alvin îi cer fratelui lor să-i ducă în Paradise, Pennsylvania, pentru a face un favor unui coleg de celulă. Bill refuză din mai multe motive, primul ar fi că ei n-au voie să părăsească oraşul şi al doilea că ştie tendinţele lui Dave patologice.

Cu toate acestea, cei doi reuşesc să facă în aşa fel încât să iasă cum vor ei. Odată ajunşi în Paradise, ei observă că banca de acolo este slab supravegheată, iar Bill se gândeşte că ar fi putut foarte uşor s-o jefuiască dacă ar fi avut o armă. Spre norocul lui, maşina pe care Dave şi Alvin au împrumutat-o este „echipată” cu un pistol. Cei trei pătrund în bancă şi soţia preşedintelui băncii le spune că seiful este încuiat şi doar preşedintele, Mr. Clifford Anderson (Donald Moffat), are cheia şi acesta se află în restaurantul din apropiere.

În timp ce Dave stă să păzească ostaticii, Alvin şi Bill se duc la restaurant şi fac în aşa fel încât ia cu el toată lumea de acolo pentru a se asigura că nu sună nimeni la poliţie. Cei trei fraţi reuşesc să fure 275 de mii de dolari şi pleacă de acolo, însă nu scapă şi de probleme, deoarece sunt urmăriţi de poliţie. Dintr-o întâmplare stranie, ei ajung să petreacă sărbătorile de Crăciun fix în casa preşedintelui băncii, care însă nu-i recunoaşte deoarece purtau măşti când au furat banii.

Urmăreşte online filmul Trapped in Paradise 1994 (Prizonieri în paradis), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

Tags: AdventureAventuriChristmasComedieComedyCraciunFilme 1994Filme AventuraFilme ComedieFilme CraciunFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Vechi

Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Trapped in Paradise 1994, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare