Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat

Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat

Uncommon Valor (original title)    16 December 1983 (USA)

R 1h 45min ActionAcțiuneDramăFilme 1983Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme ThrillerFilme VechiThriller

6,4
IMDB: 6,4/10 7.545 votes

,

, ,

Fara premiu

USA

Raportează eroarea

Uncommon Valor 1983 (O datorie de onoare), film online HD subtitrat în Română

Puşcaşul Marin trecut în rezervă, Colonelul Jason Rhodes (Gene Hackman), este obsedat de găsirea fiului său Frank care a luptat în Războiul din Vietnam şi a fost declarat „Dispărut în Misiune” încă din anul 1972. După zece ani de căutări prin sudestul Asiei şi urmărind fără succes diverse piste care au dus în puncte moarte, Rhodes crede căFrank este încă în viaţă şi ţinut prizonier în Laos ca pradă de război. Cerând ajutor din partea guvernului american şi nu primeşte decât refusuri, Colonelul Rhodes îşi alcătuieşte propriul pluton format din foşti veterani ai Războiului din Vietnam.

În acest grup se regăsesc Wilkes (Fred Ward), un „şobolan al tunelurilor” care suferă de stress post traumatic; „Blaster” (Reb Brown), expert în explozii; şi „Sailor” (Randall Cobb), un luptător nebun şi loial. De asemenea, lor li se alătură doi piloţi pe care-i cunoaşte Rhodes şi care au primit medalii de onoare datorită capabilităţilor pe care le-au arătat în luptă, Johnson (Harold Sylvester) şi Charts (Tim Thomerson).

Printre ei se strecoară şi un tânăr care a făcut parte din unitatea de recunoaştere a puşcaşilor marini, Kevin Scott (Patrick Swayze), acesta dovedindu-se ulterior a fi băiatul unuia dintre piloţii care au fost doborâţi în Vietnam şi a fost la rândul său declarat dispărut în misiune. Cu ajutor financiar din partea unui bun prieten foarte bogat datorită afacerilor din industria petrolieră, McGregor (Robert Stack), care şi el are un băiat listat drept dispărut în misiune, bărbaţii se antrenează în apropiere de Galveston, Texas, pentru a porni într-o misiune de salvare într-o zonă izolată din Laos unde se crede că s-ar afla prizonierii de război.

Urmărește online filmul Uncommon Valor 1983 (O datorie de onoare), cu subtitrare în Română și calitate HD.

Tags:  ActionAcțiuneDramăFilme 1983Filme ActiuneFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme ThrillerFilme vechiThriller

Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat
Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat
Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat
Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat
Uncommon Valor 1983, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare