Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Universal Soldier: Regeneration, online subtitrat in limba Româna

Universal Soldier: Regeneration, online subtitrat in limba Româna

Universal Soldier: Regeneration    01 Jan 2010

R 97 min ActionAcțiuneFilme 2009Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe netFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerFilme VechiSci-FiScience FictionTrailer 2009-2010

5.2
IMDB: 5.2/10 23,267 votes

,

, , , , , , ,

N/A

USA

Raportează eroarea

Universal Soldier: Regeneration 2009 (Soldatul universal: un nou început), film online HD subtitrat în Română

Un grup de terorişti condus de Comandantul Topov (Zahary Baharov) răpeşte copiii primului ministru ucrainiean şi îi tine ostatici, solicitând în schimbul lor eliberarea unui camarad ce a fost arestat, iar această eliberare să vină în maximum 72 de ore. Mai mult decât atât, ei preiau controlul asupra centralei nucleare de la Cernobyl şi ameninţă că o vor detona dacă solicitările lor nu vor fi îndeplinite. Printre terorişti se află şi un fost UniSol experimental de generaţie nouă, NGU, care a fost salvat de un om de ştiinţă rebel pe nume Dr. Colin (Kerry Shale).

Forţele de elită americane fac echipă cuarmata ucrainieană pentru a încerca să recapete controlul asupra centralei, dar sunt nevoiţi să se retragă atunci când soldatul UniSol măcelăreşte majoritatea soldaţilor umani fără prea mari dificultăţi. Dr. Porter (Garry Cooper), fostul coleg al Dr. Colin din cadrul programului Soldatului Universal, revitalizează patru soldaţi UniSol pentru a putea să-l distrugă pe NGU, însă şi aceştia sunt eliminaţi unul câte unul.

Fostul UniSol, Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), se află în momentul de faţă în Elveţia şi urmează şedinţe de reabilitare cu Dr. Sandra Fleming (Emily Joyce) în speranţa că se va putea readapta la viaţa normală şi a se reintegra în societate, însă este adus înapoi de armată ca să participe la misiune. Pe măsură ce termenul limită se apropie de final, primul ministru anunţă eliberarea prizonierului. Cu toate acestea, Dr. Colin nu este încântat de rezultat şi hotărăşte să mai revitalizeze un UniSol: o clonă actualizată a celui mai mare inamic al lui Luc, Andrew Scott (Dolph Lundgren).

When terrorists threaten nuclear catastrophe, the world’s only hope is to reactivate decommissioned Universal Soldier Luc Deveraux. Rearmed and reprogrammed, Deveraux must take on his nemesis from the original Universal Soldier and a next-generation „UniSol”.

Tags: ActionAcțiuneFilme 2009Filme ActiuneFilme AventuraFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme pe mediarplFilme Sci-FiFilme SFFilme ThrillerFilme VechiSci-FiScience FictionTrailer 2009-2010

Universal Soldier: Regeneration, online subtitrat in limba Româna
Universal Soldier: Regeneration, online subtitrat in limba Româna
Universal Soldier: Regeneration, online subtitrat in limba Româna
  • Descărcați Server Subtitrare in limba... Calitate
  • Vizualizați online Server Subtitrare in limba... Calitate

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare