Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

USS Indianapolis: Men of Courage 2016

USS Indianapolis: Men of Courage 2016

14 Oct 2016

128 min Filme 2016Filme ActiuneFilme HDFilme HD ROFilme OnlineFilme Razboi

5.2
IMDB: 5.2/10 4,679 votes

, , ,

Raportează eroarea

USS Indianapolis: Men of Courage 2016, Online Subtitrat

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZDPE-NronKk[/embedyt]

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE MULT PREA DETALIATĂ!!! În anul 1945, nava de luptă USS Indianapolis, comandată de Căpitanul Charles McVay (Nicolas Cage), livrează părţi din bomba atomică folosită ulterior pentru bombardarea oraşului japonez Hiroshima spre finalul celui de-al Doilea Război Mondial. În timp ce se află în patrulare prin Marea Filipineză, în data de 30 iulie, 1945, nava este luată în colimator de forţele inamice care trimit torpile spre ea şi o scufundă. Torpilele submarinului japonez duc nava pe fundul Mării Filipineze, luând după ea aproximativ 300 de oameni ce făceau parte din echipaj.

Unii dintre ei, însă, au reuşit să iasă din navă înainte de-a se scufunda şi au rămas izolaţi în marea vastă vreme de cinci zile fără a avea mâncare sau apă potabilă şi au trebuit să facă faţă atacurilor necontenite din partea rechinilor ce se află prin zonă. Fără a mai avea vreo speranţă de supravieţuire în aceste cinci zile, majoritatea celor care au supravieţuit scufundării navei au fost devoraţi de rechini sau au murit din cauza consumării apei sărate.

Alţii au început să aibă halucinaţii şi să vadă insule inexistente, despărţindu-se de grup şi plecând spre ele găsindu-şi, în cele din urmă, sfârşitul. În cea de-a cincea zi de calvar, echipajul este văzut întâmplător de un pilot de avion şi cere ajutorul care vine şi îi preia de acolo. Doar 317 oameni au reuşit să supravieţuiască acestui dezastru. Având nevoie de un ţap ispăşitor pentru propria lor neglijenţă gravă, oficialităţile marinei americane îl trimit în faţa curţii marţiale pe Căpitanul McVay şi îl condamnă pentru acţiuni hazardate în ciuda dovezilor covârşitoare care îl susţin pe McVay.

Urmăreşte online filmul USS Indianapolis: Men of Courage 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

USS Indianapolis: Men of Courage 2016
USS Indianapolis: Men of Courage 2016
USS Indianapolis: Men of Courage 2016
USS Indianapolis: Men of Courage 2016
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare