Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Youth Without Youth, Online Subtitrat

Youth Without Youth, Online Subtitrat

Youth Without Youth    26 Oct 2007

R 124 min FantasticFantasyFilme 2007Filme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe netFilme VechiMisterMystery

6.3
IMDB: 6.3/10 11,973 votes

, , , , , , , , ,

1 win & 1 nomination.

USA, Romania, France, Italy, Germany

Raportează eroarea

Youth Without Youth 2007 (Tinereţe fără tinereţe), film online HD subtitrat în Română

În anul 1938, Dominic Matei (Tim Roth), un profesor în vârstă de 70 de ani care tânjeşte după iubirea lui din tinereţe, Laura (Alexandra Maria Lara), călătoreşte la Bucureşti, oraşul în care a întâlnit-o pentru prima oară la universitate. Simţind că nu are succesul pe aşteptat în căutarea lui neîncetată de-a descoperi originile limbajului uman şi din cauza obsesiei sale pentru acest lucru i-a adus singurătatea şi şi-a irosit viaţa, Dominic este hotărât să se sinucidă după această ultimă călătorie.

Cu toate acestea, când se pregăteşte să traverseze strada, el este lovit în mod neletal de un fulger şi, aflat în spital, Profesorul Stănciulescu (Bruno Ganz) îl informează pe Dominic de faptul că, spre uimirea amândurora, fulgerul pare să-l fi regenerat într-un bărbat cu aspect mult mai tânăr. Curând după aceea, în timp ce se află cazat la reşedinţa profesorului Stănciulescu, Dominic descoperă şi faptul că acum deţine unele abilităţi psihice stranii.

Pe când România este invadată de Germania Nazistă, Doctorul Josef Rudolf (André Hennicke) începe să prezinte interes faţă de pacientul-minune al lui Stănciulescu. Din moment ce puterile lui Dominic i-au blurat oarecum percepţia asupra realităţii, el este dat peste cap şi ajunge să confunde un spion Nazist cunoscut doar drept Femeia din Camera Şase cu o fantezie erotică şi descoperă în timpul nopţii petrecută împreună că a dezvoltat un talent de-a vorbi mai multe limbi. Între timp, o persoană alternativă, invizibilă ochiului uman, se prezintă ca fiind Celălalt El dintr-un univers paralel.

P.S. Scenariul este scris după un roman de Mircea Eliade!

Urmăreşte online filmul Youth Without Youth 2007 (Tinereţe fără tinereţe), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: FantasticFantasyFilme 2007Filme dupa aniFilme FantasticFilme HD ROFilme MisterFilme OnlineFilme pe mediarplFilme VechiMisterMystery

Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Youth Without Youth, Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Arhive

Filme asemănătoare